Maaliskuun bloggaajaboxiin pakataan energisen kaunottaren, Stay Fresh -blogin Mariannen suosikki. Blogissa liikutaan lifestylen, hyvinvoinnin, muodin ja kauneuden parissa. Marianne on kouluttautunut kauneudenalan ammattilainen, ja nyt opinnot ovat vieneet valokuvauksen pyörteisiin. Hänen upeita kuvia voi ihastella blogissa ja muissa somekanavissa.  Mariannella on asenne kohdillaan ja voimme oppia häneltä uskoa unelmien toteutumiseen – kaikki on mahdollista!

 

Rento, hyväntuulinen, unelmoiva, vähän hassu ja aika herkkä – sellainen bloggaaja löytyy STAY FRESH -blogin takaa! Olen parikymppinen kosmetologiksi valmistunut ja valokuvaajaksi tällä hetkellä opiskeleva motivoitunut bloggaaja, jolla on myös pikkuinen raakakakkuyritys Jyväskylässä. Uskon, että mitä vain voi saavuttaa jos niin haluaa ja blogissa kannustankin jahtaamaan ja saavuttamaan omia unelmia! Blogi koostuu pääosin mun omasta tyylistä ja motivoivasta lifestylestä. Bloggaamisella pystyn jollain tapaa yhdistämään kaikki intohimoni ja haluan ennen kaikkea inspiroida ja jakaa hyvää fiilistä, joten pidetään kiinni siitä ja omasta freesistä tyylistä!”

 

Tuotteesta Marianne vihjaa seuraavaa:

”Nopea ja helppo tuote, joka tehokkaasti ja silminnähtävästi auttaa hiusten värin ylläpitämisessä. Toimii huonoimmankin hiuspäivän pelastajana ja kulkee kätevästi mukana!”

 

Maaliskuun bloggaajaboxi on nyt tilattavissa. Bloggaajaboxit myydään joka kerta nopsaan loppuun ja niitä ei riitä kaikille halukkaille, joten tiedät miten toimia! Omasi voit tilata tästä.

 

-Sofia