On aika paljastaa maaliskuun bloggaajaboxin toinen bloggaaja, joka nautii täysin sydämmin sukeltamisesta kosmetiikkameressä.  Miten niin liikaa? -blogin Elisa rakastaa kosmetiikkaa ja hänestä ei ole väärin intoilla huulipunista, ja on ihan ok rakastua luomiväriin. Elisa bloggaa intohimolla kaikesta kauneuteen liittyvästä: ihonhoidosta, meikeistä, hiuksista, kynsistä…

 

 
”Olen kirjoittanut Miten niin liikaa? -blogia vuodesta 2011 ja tähän aikaan on mahtunut paitsi huikea määrä kokeiltuja tuotteita, myös kasvua sekä kirjoittajana että kosmetiikan käyttäjänä. Nykyisin jopa työni löytyy kosmetiikan parista, mikä tarjoaa oivan näkymän alan mahtavimpiin uutuuksiin ja trendeihin. Toivon, että blogissani näkyy ennen kaikkea meikin ilo ja uskallus kokeilla erilaisia tyylejä. Blogissani on ok rakastua huulipunaan tai fiilistellä uutta seerumia. Parhaimmillaan meikki on luovaa leikkiä ja pahimmillaankin sen voi aina pestä pois!”

 

 

 

Elisa vihjaa tuotteesta:

”Tuote on kuulunut lemppareihini jo vuosia. Se on helppokäyttöinen, mukavan tuntuinen ja tuo nopeasti tasaisen tuloksen. Tuotetta voi kerrostaa tarpeen mukaan tai sipaista ohuelti, sen suurempaa työstämistä ei tarvita.”

 

Maaliskuun bloggaajaboxi on nyt myynnissä. Nämä boxit myydään joka kerta nopsaan loppuun ja niitä ei riitä kaikille halukkaille, joten nyt kannattaa toimia ripeästi! Omasi voit tilata tästä.

 

-Sofia