Maaliskuun viimeinen bloggaajapaljastus on tässä: boxiin pakataan Essie’s-blogin Essin lemppari. Essi bloggaa muodista, lifestylesta ja matkustelusta. Blogia seuratessa matkakuume alkaakin nousta ja shoppailuhammasta kolottaa. Essi esittelee tarkoin valittuja kauneussuosikkejaan blogissaan ja arvostaa tuotteiden toimivuutta. Tuotteen tulee toimia juuri eikä melkein. Mitä kauneustuotteita koleat käsilaukut mahtavat kätkeä sisälleen?

”Heippa! Olen Essi ja kirjoitan ESSIE’S -nimistä blogia, jossa postailen aiheista, jotka inspiroivat minua aina syvällisemmästä pohdiskelusta muotiin, lifestyleen sekä matkusteluun. Blogini tarkoitus on täten herättää ajatuksia ja inspiroida myös lukijoitani. Toivottavasti viihdytte blogissani ja tapaamme siellä vielä!”

 

Essi paljastaa lempparistaan seuraavaa:

”Huipputuote silloin, kun kaipaat hiuksillesi ilmavuutta ja nostetta ilman tahmaista lopputulosta. Tuotteella saa hiuskuontaloon sopivasti ryhtiä!”

Maaliskuun bloggaajaboxi loppuunmyydään aina hurjan vauhdikkaasti. Boxeja ei riitä kaikille halukkaille, joten varmistathan, ettet jää ilman! Omasi voit tilata tästä.

 

-Sofia