Lempituotteensa maaliskuun boxiin on valinnut yksi pitkäaikaisimmista yhteistyöbloggaajistamme, upea kauneusalan rautainen ammattilainen Glitz & Glam -blogin Minna. Minnan blogissa pyöritään ahkerasti kauneuden ääressä. Blogista voit poimia tuotearvioita, meikkitutoriaaleja, ihonhoitovinkkejä ja muita syväluotaavia kauneussisältöjä. Minna pääsi blogillaan osaksi Anna-perhettä, kun hänet kruunattiin helmikuussa Anna-lehden kauneusbloggaajaksi. Glitz & Glamin uuden kodin löydät täältä. Minnan aikaisemmin postaamiin arvokkaisiin meikkivinkkeihin ja tutoriaaleihin voit tutustua blogissamme täällä.

Blogin takana hyörii reilu kolmekymppinen, ruuhkavuosiaan elävä kauneusalan ammattilainen. Heitin työelämässä meikkisiveltimet vähäksi aikaa ”nurkkaan”, ja lähdin opiskelemaan tradenomiksi. Opintojen ja kauneusblogin kirjoittamisen lisäksi sisältöä elämääni tuovat kaksi pientä lasta, aviomies ja kissavanhus. Blogi elää mukana arjessa – niin iloissa kuin suruissa. Pääpaino Glitz & Glamissa on kuitenkin kosmetiikassa ja kauneudenhoidossa arjesta juhlaan.”

 

 

 

Minna kertoo lempparistaan seuraavaa:

”Tuote on suosikkini sen ylellisen koostumuksen, pehmeyden ja hellävaraisuuden, sekä tehokkuuden vuoksi. Yhdessä tuotteessa yhdistyy monta ihonhoidollisesti loistavaa seikkaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Loisto tuote, joka on hieman erilainen kokemus, kuin muiden merkkien vastaavat.”

Maaliskuun bloggaaja-aiheinen Bette Box on nyt tilattavissa. Bloggaajaboxeja ei ole koskaan riittänyt kaikille halukkaille, joten suosittelen olemaan nopsa! Omasi voit tilata tästä.

 

-Sofia