Maaliskuun boxiin pakataan bloggaajien suosikkeja. Mukana on viisi bloggaajaa, jotka kaikki esitellään blogissamme. Jos haluat kurkistaa ennakkoon maaliskuun boxiin, lue lisää täältä. Ensimmäinen paljastettava maaliskuun bloggaaja on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja ja intohimoinen sporttaaja Ida Jemina! Vauhdikkaalle naiselle erilaiset meikkitavat ovat tuttuja, sillä arkimeikin lisäksi Ida Jemina taitaa kisameikin haasteet. Ida Jeminalla on pieni salainen kauneusmissio: löytää edullisia ja toimivia tuotteita.

 

”Olen Ida Jemina, intohimoinen bloggaaja ja urheilija. Blogini aiheet pyörivät erityisesti hyvinvoinnin, kauneuden ja urheilun parissa. Kantavana teemana on laittaa hyvä kiertämään ja toimivat vinkit jakoon – oli kyse sitten treenikikoista tai kauneustipseistä!”
Ida Jemina vihjaa valitsemastaan tuotteestaan seuraavaa:
”Suosikkituotteeni on tarkoitettu alun perin täysin eri käyttötarkoitukseen, mutta se toimii myös loistavasti osana meikkiä. Tuote saa meikin pysymään iholla hyvännäköisenä koko päivän. Riittoisa!”
Maaliskuun bloggaajaboxi on nyt myynnissä. Bloggaajien suosikkeja sisältämät boxit myydään joka kerta nopsaan loppuun ja niitä ei riitä kaikille halukkaille, joten ei kannata pohtia liian kauan! Omasi voit tilata tästä.

-Sofia