Maaliskuun bloggaajaboxista löytyi Ida Jeminan suosikkituote: Nivea Men After Shave, joka taisi yllättää kaikki. Moni hieroi silmiään tavaillessaan tuotteen nimeä, mihin minä miesten tuotetta tarvisten, tässä on varmaan käynyt jokin virhe.. ei ja ei, tuote valikoitui boxiin hyvästä syystä – koska se on niin hyvä meikinpohjustaja. Lue, miksi jokainen nainen tarvitsee tämän tuotteen ja miten sitä käytetään ja uskaltaudu rohkeasti kokeilemaan tuotetta myös itse! Nyt Ida Jemina kertoo lisää suosikistaan. 🙂

VALITSIN MIESTEN TUOTTEEN BLOGGAAJABOXIIN?

Noniin! On aika kertoa tuotteesta, jonka valitsin Bette Boxiin, jonka bloggaajat olivat tällä kertaa koonneet! Monet sen jo tietävät ja olenkin jo kuullut, että se on ollut kovassa käytössä! Jes, ihan parasta! Sitä juuri toivoinkin, sillä se on jo pitkään kuulunut suosikkituotteisiini!

No mikä se tuote sitten oli? Nivea Men Sensitive After Shave Balm!

Varmasti monet lukijani muistavatkin, että tämä tuote kuuluu lemppareihini meikinpohjustuksessa. Tsekkaa postaus: Täydellinen meikkipohja – näitä tuotteita käytän. Jos olen jostain syystä unohtanut sitä laittaa, eron kyllä huomaa. Se on ihan mielettömän riittoisa ja mikä parasta – se saa meikkipohjan pysymään kauniina ja tasaisena koko päivän!

Eli ennen meikkivoiteen laittoa, levitän sitä kasvoille ja tämän jälkeen meikkaan ihan normaaliin tapaan. Itselläni on kuivahko iho, mikä on meikkaamisessa usein pieni haasteen paikka. Tämä tuote sopii kuitenkin täydellisesti myös herkille ja kuiville kasvoille.

Tuotehan on alunperin tarkoitettu parranajon jälkeen levitettäväksi ja mikä saattaa joitakin ihmetyttää. Niin kuin voisi kuvitella, sen mieto tuoksu ei kuitenkaan jää kasvoille, joten sitä ei tarvitse pelätä. Alunperin idean keksi monelle tuttu beautyguru Nikkie de Jager, joka pitää YouTubessa kanavaa NikkieTutorials. Hän oli käyttänyt sitä poikaystävällään, kun oli unohtanut kosteusvoiteensa kotiin ja huomannut yllätyksekseen meikin pysyneen täydellisenä koko päivän! Hänellä taas iho on rasvoittuva ja Nivea After Shaven ansiosta se ei alkanut ollenkaan kiiltämään päivän aikana. Monikäyttöinen ja monenlaiselle iholle sopiva tuote siis! Tästä sen uusi käyttötarkoitus onkin lähtenyt leviämään kuin kulovalkean tavoin niin kauneusammattilaisten kuin ihan tavallistenkin kuluttajien keskuudessa. Ihan loistotuote!

Alkuperäinen julkaisu ja kuvat: Ida Jemina